Almond cookies

To finish the Christmas time, a lot of almond cookies.

Happy new year for all of you!

cookiesjvcanto.jpg

Category: Commercial, Food, Stills 3 comments »

3 Responses to “Almond cookies”

 1. Dèlia Amorós

  Sabia que m’agradarien abans de vore-les. Paco (el d’Agres) i Sergi (Finestrat) n’han parlat molt bé al dinar de hui. Hi ha criteris que ja no es qüestionen. Ha estat fàcil trobar-te: hi ha pocs Joans photographer a Lleida. Una sorpresa i un gust, xiquet.

 2. Joan Vicent

  Més que pel fet que t’hagen agradat les fotografies, estic content de saber de tu. Ha sigut una sorpresa agradable. Em faré una mirada al teu blog i el més segur és que de tant en tant em veges per allà. No cal dir que estaré molt content que vages passant-te per ací i puguem xarrar un ratet.

  Una abraçada.

 3. Isaias

  Per desgràcia, el que està en crisi és tot, no només l’autorretrat. Ja en parlarem.

  Una abraçada,


Leave a ReplyBack to top