3 Thoughts on “Almond cookies

  1. Sabia que m’agradarien abans de vore-les. Paco (el d’Agres) i Sergi (Finestrat) n’han parlat molt bé al dinar de hui. Hi ha criteris que ja no es qüestionen. Ha estat fàcil trobar-te: hi ha pocs Joans photographer a Lleida. Una sorpresa i un gust, xiquet.

  2. Més que pel fet que t’hagen agradat les fotografies, estic content de saber de tu. Ha sigut una sorpresa agradable. Em faré una mirada al teu blog i el més segur és que de tant en tant em veges per allà. No cal dir que estaré molt content que vages passant-te per ací i puguem xarrar un ratet.

    Una abraçada.

  3. Per desgràcia, el que està en crisi és tot, no només l’autorretrat. Ja en parlarem.

    Una abraçada,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation